sestdiena, 2008. gada 23. augusts

ROADEX OPEN WAVE bildēs 01














Video un foto materiālu no sacensībām ir vesela jūra. Šoreiz piedāvājam apskatīt mūsu visiem labi pazīstamā sērfotāja Ulda Tūtāna fotogrāfijas no apbalvošanas.

2 komentāri:

Anonīms teica...

Aloha! Pasakums bija izdevies un cepuri nost organizatoru prieksha, jo wave ir aizsacies un progresiva wave kustiba ir kluvusi par loti skatamu pasakumu un ceru ari driz ta klus par popularako disciplinu. Tiekamies jau driz Latvijas atklataja chempi.... lai iepush!!!

LAT 1661 teica...

Juhū! :) Paldies! Tagad, atskatoties uz visu padarīto, paliek skaidrs, ka šādi pasākumi labāk izdodas, ja kopā strādā vesela komanda. Bija daudz palīgi. Paldies vēlreiz visiem rīkotājiem un atbalstītājiem!
Es atceros dienu, jeb precīzāk vakaru, kad dzima kopēja ideja par sacensībām, "wave" biedrību, komandu utt. "Andalūzijas sunī" bija pasākums, kurā skatījāmies RED BULL STORM CHASE filmu un pēc seansa viens bariņš sērfotāju, vēl emociju varā sākām spriedelēt, kāpēc gan mums nekas tā īsti neiet uz priekšu. Nu, vismaz oficiālā līmenī. Tāda sajūta it kā mēs, viļņu burātāji būtu palikuši novārtā. FW sacensības notiek, slalomā arī, vēl "raceboard" un jaunie.. Un tad, mūsu sarunai piebiedrojās Elmārs Smiltenieks, kurš izklāstīja konstruktīvas idejas par to, kas būtu jādara, lai sāktu attīstīties "wave" kustība. Pēc kāda laika dzima Piekraste.com TEAM un vēlāk Elmārs ar LVA "izsita" mums wave mačus. Tāda ir mūsu pavisam īsā vēsture. Elmārs pie visa vainīgs :) Paldies viņam par to!