svētdiena, 2008. gada 17. augusts

Ventspils. 14.08.08. 16-20m/s
















Huh! Tas bija ko vērts! Piekrastes komanda pagājušajā 5dienā pavadīja smagu trenniņu izbaudot līdz pat 4m augstus viļņus un pamatīgu cīniņu ar vēju, jo populārākais buru izmērs, proti, 4.0 kv/m bija par lielu, bet mazāku buru brāzmainā vēja dēļ nevarēja lietot.
Priekš manis tas bija cīniņš ar stihiju, jo neko tādu vēl nebiju uz savas ādas baudījis. Vienīgais manevrs, kuru varēju līdz galam izpildīt bija forwardloop, tādēl drošs paliek drošs neko citu nemēģināju. Arī viļņu burāšana man īsti nepadevās, jo neesmu radis pie tik spēcīgi plīstošajiem viļņiem, un, atklāti sakot man vienkārši bija bail iekļūt kaut vai 1,5m augstā "rullī".
Ingvars ar Vilni jutās gluži savā "elementā". Atpūtas brīžos vērojām kā viņi pilda 3-4 līdz pat 8 bottomturn 3m viļņos! Arī Artim apstākļi šķita tīri ikdienišķi. Lai arī forwardloop griezās otrajā rotācijā, tas netraucēja veikt mežonīgus pushloop un arī tabletop. Ko lai vēl piebilst? Vīriem ir iekšas.
Šeit neliela foto reportāža. Vēl būs bildes un video iekš www.windsurf.lv no šīs dienas. Informācija sekos.

3 komentāri:

Anonīms teica...

5. bilde vienkārši ieāla!

LAT 1661 teica...

Jāa, piektā rauj nost. Galvenais, ka otram fotogrāfam ir gandrīz tāda pati, un, ja nemaldos arī iefilmēts ir šitais lēciens.

Anonīms teica...

juu, 5. bildi noteikti vajadzeetu nosuutiit uz boards zhurchika readers pix sadalju. juulija numuraa bija viena ESTu bilde