ceturtdiena, 2008. gada 19. jūnijs

ROADEX OPEN WAVE update!!!

Sacensības 21-22 jūnijā tiek atceltas!
Pēc negulētas nakts, ilgām debatēm
un rūpju pilnu rītu tomēr esam nolēmuši sacenības pārcelt uz citu reizi. Bet, tā kā mūsu LVA atvēlētais termiņš sacensību rīkošanai tuvojas beigām, sacensības ir nolemts rīkot pirmajā vējainajā dienā, kad vien tas būs iespējams. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka sacensības var tikt pasludinātas jebkurā nedēļas dienā, un, vadoties pēc nolikuma tās tiks izludinātas 2 dienas iepriekš tā pat kā līdz šim. Tātad, piemēram, ja prognoze būs daudzsološa 3dienai, mači tiks izsludināti 1dienā līdz 12:00 utt.

Par vēja limitu un viļņu kvalitāti.
Skaidrs ir tas, ka tā pat kā līdz šim neriskēsim rīkot sacensības šaubīgos apstākļos, piemēram, kad prognozētais vēja diapazons svārstās no 8-11 m/s. Lai kaut kas izdotos būtu nepieciešama prognoze vismaz par 12-14 m/s spēcīgu vēju, kas tiks solīta visas dienas garumā.

Tātad, mums vajag īstus viļņus un kārtīgu vēju! G
aidām nākamo iespēju un turam īkšķus.

Māris Minkevics
LAT 1661

Due to unpredictable forecast call for competition in 21-22 Jun is canceled! We will inform you about possible competition date as soon as wind forecast look good.
Small changes in NOR: competition can be held in every possible day of week (not just in w_end).

Keep in touch!

6 komentāri:

Anonīms teica...

Varam sakt skaitīt cik tad dienu ar 12-14 m/s būs pie mums šogad ;)
Un vel: tads jau ir musu sporta veids ka nekad nevar būt par 100% parliecinātam ka būs labi vejaini un viļnaini laika apstakļi, man liekas Jūs to bišku esat piemirsuši :( !!!
tapat visi brauks burāt uz P-stu, atbraucam ja ir vejš sakam gatavoties nav tad mači nenotiek un notiks jebkura citā dienā!!!
Jautajums: vai mačus megīnāsiet izvest līdz jūnija beigam?vai arī julija?

Jevgenijs

Anonīms teica...

Domāju, ka jūlijā, jo priekšā ir Jāņi un NP kauss. Es tomēr ceru, ka mēs rīkojamies pareizi un darbadiena vismaz lielākajam burātāju skaitam nebūs problēma.

Māris

Anonīms teica...

Tikmēr Pāvilostā notiek "trenniņi", kurus tā normāli varējām sākt tikai tagad, jūnijā. Sestdien varēja braukt ar burām no 5.0 līdz 6.0 Svētdien arī apmēram tā pat. Viļņi un vējš gan bija mazāki, bet jāpriecājas kaut par to pašu mazumiņu, ko mums daba pasniedz. Toties 1diena un 2diena, proti, Līgo un Jāņi izskatās nopietni! Sen nav redzēts dzelteni/oranžais tonis windfaindera lapā. Būšu tur un centīšos dokumentēt visu notiekošo, jo šajos Jāņos burātāju Pāvilostā netrūkst. Visiem priecīgus svētkus un tiekamies uz ūdens!

Māris

Anonīms teica...

tas ir no seerijas kaa vajadzeeja, bet man liekaas, ka Jums tos macus vajadzeeja:) taisiit 24 datumaa, jo prognoze bija stabila jau laiciigi. sore:)

maarca

LAT 1661 teica...

Jā, vajadzēja gan!

Anonīms teica...

nu, kas i- otrdien normaals kautkas veidojaas

maarca