trešdiena, 2008. gada 16. aprīlis

ROADEX OPEN WAVE plakāts




13 comments:

Anonīms teica...

MANEVRU TABULU, MANEVRU TABULU, MANEVRU TABULU :(((((((

Valdis teica...

Nākošajā nedēļā LVA apstiprinās Latvijas Kausa nolikumu (es tā ceru), tad arī kopā ar to tiks publicēta tabula.

Valdis teica...

Ceru, ka nākošnedēļ būs gatava arī sacensību instrukcija, lai viss būtu pavisam skaidrs. :)

Anonīms teica...

push-front būs jātaisa kā pārsteiguma triks! :)

Anonīms teica...

....klīs runas ka par dubulto front būs tikpat cik par tabletop!!! :)))) Letiņi rullēēeeee...!!!!

Anonīms teica...

Par labi izpildītu dubulto neapšaubāmi varēs dabūt vislielāko punktu skaitu.
Tikai tad tas ir jānosēdina. Pretējā gadījumā letiņš, kurš uzmet tablefront un to nosēdina var dabūt lielāku punktu skaitu. Vērtējums gan paliks tiesnešu ziņā.
Tā kā - uz priekšu! Trennējieties nosēdināt dubultos. Vēl ir laiks samācīties ;)

Anonīms teica...

Bulšits: Var jau domāt ka mēs visi te esam profi un visu ziemu tikai prenējamies un gatavojamies sezonas sakuma mačiem!Kāpēc ne leiši ne igauņi neieplano sacensības veiva uz pavasarī???Neviens neaizdomājas. Taisīt mačus lai tikai butu?OK, gan jau būs labi.Un vel kads neskaitīja cik šogad bija kaut cik siltas un vejainas dienas lai brauk jūra un meģināt kaut ko jaunu? Pedeja menesi mozka tikai 2!!!!Un mes vel te runājam par tablefront un 2front loopiem.
Cerams ka vispār sanāks sagaidīt normālu prognozi lai varetu izvest mačus vai vienkārši paburāt!!!
Skaisti runāt visi prot, bet dažreiz jāskatas uz lietam ar skaidru un vesu pratu:-)
GAidam gaidam un baigi trenējamies ;-)
Aloha, chill un peace
Jevgenijs
Lat161

Anonīms teica...

Es tev Žeņa pilnīgi piekrītu! Ir tā kā ir ar to vēju un labu laiku. Neko jaunu īsti apgūt nesanāk burājot šādos apstākļos.
Par mačiem pavasarī. Mums ir doti veseli 2 mēneši. Var jau gadīties visādi, bet es domāju, ka vienu no divām "vīkenda" dienām jau nu mēs noteikti noķersim.
Varējām jau darīt arī tā, kā to pieraduši darīt igauņi - rīkot mačus kaut darba dienā. Bet es nedomāju, ka LV sērfotāji ir gatavi uz to. Vispār varētu veikt nelielu aptauju par šo jautājumu. Būtu interesanta noskaidrot cik tad dalībnieku reāli sanāktu uz mačiem, ja mēs izvēlētos, piemēram 3dienu.
Nu, tā... Gaidam nolikumu.

Anonīms teica...

Pilnīgi piekrītu. Kāpēc nevar sacensības taisīt vasaras beigās/rudenī, kad:
1) 100% būs vējš;
2) plus vēl būs bijis laiks arī "mirstīgajiem" cilvēkiem patrenēties.
Gribētu redzēt, cik daudz cilvēku būs gatavi sākt sezonu ar mačiem jau pēc divām nedēļām. Pārceļot sacensības gan jau, ka būtu vairāk dalībnieku, un arī līmenis būtu augstāks.

Arī gaidam...
Mārtiņš Lipskis
LAT 484

Anonīms teica...

Vispār jau pamata satraukumam īpaši nav. Šajā sezonā kopā ir plānoti 3 wave mači! Pavasarī, vasaras otrajā pusē un arī rudenī.

Māris

Anonīms teica...

tik smieklīgi lasīt šito pēršanos! :)
atliek tik ierakstīt kaut ko stulbu un visi sāk trakot, piemēram, mans koments par push-front izraisa tādas emocijas! :) skaidrs, ka LV neviens nav spējīgs uz šādu manevru. vispār biju domājis to kā joku. neviens jau nespiež piedalīties tajos mačos, arī sezonas beigās būs mači, tiem, kas negrib piedalīties sākumā.
es galvenokārt braucu savam priekam, atpūtai. labā laikā labāk pasērfoju un pačilloju ar draugiem nevis satraucos par to kā nu būs tajos mačos. piedalīties vai nē, tā būs tāda mirkļa atklāsme.
piekrītu Jevgēņijam par chill un peace, un aloha.

Anonīms teica...

....bet vēl joprojām nevar saprast ko īsti vajag uztrenēt??? Vai trenēties 2forwardu vai labāk pieslīpēt vienkāršu augstu lecienu??? par sūdīgu 2frontu un teicamu lecienu punktu starpība laikam nav????!!!??? Kas to pateiks????

Anonīms teica...

"par sūdīgu 2frontu un teicamu lecienu punktu starpība laikam nav????!!!??? Kas to pateiks????"

Kāpēc tāda ironija??? Vai tiešām nav skaidrs, ka vērtēts tiks SNIEGUMS? Zem šī vārda slēpjas sportiskā snieguma kvalitāte. Nu, nevar būt labāks tas sportists, kurš taisa visādus mēģinājumus, bet nevienu manevru nevar līdz galam izpildīt. Treniņi ir treniņi. Sacensības ir sacensības. Rādam to ko protam vislabāk. Ja jūtam, ka varam izpildīt kaut ko tādu, kas ir uz paša spēju robežas, tad protams daram to! Uz priekšu! Bet manevra neizpildes gadījumā varam saņemt SALĪDZINOŠI mazāku punktu skaitu (neviens nav teicis, ka par mēginājumu punktu nebūs!!!).

Es domāju, ka lielākas izredzes uzvarēt tā pat ir tiem sērfotājiem, kas var izpildītīt ko vairāk par vienkāršu lēcienu, kaut arī to pildītu mega augstu. To jau arī parādīs pati vērtēšanas tabula, kura ir iekļauta kausa nolikumā.

Sekojiet jaunumiem un tad jau arī viss būs skaidrs. Šobrīd es nevaru pasteidzināt notikumus.

Māris