ceturtdiena, 2008. gada 6. marts

Par wave sacensībām...

Jaunākā info par wave sacensībām ir sekojoša: Piekrastes komanda organizē Latvijas kausa 1. posmu wave disciplīnā no 1. maija līdz 30. jūnijam ar peldošu datumu. Domājams, ka līdz nākamās nedēļas beigām noskaidrosies sacensību galvenais atbalstītājs un arī citi atbalstītāji. To skaitam būs noteicošā loma sacensību mēroga izvēlē (atklātas vai Latvijas mēroga). Sekojiet līdzi jaunumiem.

27 komentāri:

Anonīms teica...

Apsveicu ar apņēmību. Lai Jums un arī mums izdodas.
Elmārs Smiltenieks, Savā un LVA vārdā

Valdis teica...

Izdosies, kāpēc lai neizdotos. :)

Anonīms teica...

jee , beidzot būs wave mači!

Valdis teica...

šodien žurnāls "Sports" piekrita sniegt informatīvo atbalstu. :)

LAT 1661 teica...

Šodien piekrita arī "draugiem.lv"

Anonīms teica...

domāju, ka vienīgā problēma ir tiesāšana. kam interesēs, tie piedalīsies. vai tik ļoti vajadzīgs draugiem.lv atbalsts?

Anonīms teica...

ATBALSTĪTĀJI TAS IR FORŠI, bet galvenais ka ir ar sportisko daļu, kurš tiesas un pēc kadas sistēmas tiesas, jeb tie būs kartēji "pagalmas mači"????
Jevgenijs

LAT 1661 teica...

Nebūs atbalstītāju, nebūs naudas. Nebūs naudas, nebūs, kas tiesā. Tieši pie tiesāšanas šoreiz ļoti piestrādājam, lai nebūtu "pagalma mači"! ;)

Valdis teica...

Nav jau jēgas kaut ko taisīt par ko neviens, izņemot pašus nezin. Šis sporta veids ir pelnījis, lai to popularizētu, savādāk jaunieši tajā neienāks. Tāpēc arī dragiem.lv, "Sports", u.c. ar ko tiek vestas sarunas. Ceru, ka arī kādu sižetu TV iedabūsim. Tas arī ir labs arguments potenciālajiem atbalstītājiem.
Par tiesnešiem atļaušos izpļāpāties, ka būs 3 tiesneši, kuri vindsērfinga aprindās ir pietiekoši lielas autoritātes, lai nerastos jautājumi par kompetenci. Vārdus gan līdz mačiem nesauksim. :)

Anonīms teica...

Atvainojos bet neviens nesāka ka atbalstītāji nav vajadzīgi, tieši otradāk- tie ir vajadzīgi un to vajag popularizēt, jautajums tieši par tiesašanu. Ok 3 tiesnieši-autoritātes, bet pēc kadas sistēmas viņi tiesas, tam nav jābūt noslēpumam līdz mačiem, jo katrs potenciālais dalibnieks tiesīgs zināt ko tiesas, kadus elementus skaitīs lai atbilstoši sagatavoties mačiem. Vai tas neliekas loģiski???
Jevgenijs
Lat161

Anonīms teica...

Piekrītu Žeņam . Pagājušie mači izvērtās par cirku. Jānosaka, ko tiesās, tīru veivu vai frīstailu, vai vienkārši kurš labāk izskatās...
Be vispār pilnībā atbalstu pasākumu!!!

Jojo

Valdis teica...

Būs, Žeņa, būs tabula ar konkrētiem trikiem, ko ņems vērā, ar konkrētiem punktiem par to izpildi. Tabula būs savlaicīgi publicēta un visi interesenti varēs ar to iepazīties. Kādi triki ies ieskaitē, pagaidām nevaru pateikt, bet mēģināsim pielāgot pasaules pieredzi Latvijas apstākļiem. :)

Valdis teica...

Starp citu, jautājums diskusijas dalībniekiem:
Kas Jums patiktu labāk - "sigle elimination" vai "double elimination" princips sacensību norisē?

Anonīms teica...

Single un double elimination tas ir viens un tas pats sacensību formats. No sakuma izved single elimination un nosaka pirmo otro trešo un ceturto vietu, un ja pietiek laika un veja tad dod startu double elimination tas ir ka otra iespēja atspeleties tiem kas zaudēja singlā.
Es piedavāju "tiklu sistēmu" tas ir aptuvēni tas pats ka single, bet pec katra singla dod vel vienu singlu bet maina startejošo dalibnieku parus. Atkarība no laika limita var izvest maksimalo skaitu tiklu un pec to rezultātiem nosaka labāko. TAdu sistēmu piem izmanto dažas frīstaila sacenšibas un ta ir visdemokratiska un godīgāka kas izsvītro maksimāli veiksmes faktoru (ja bracienos singla trapas vaji pretinieki).
Vo tā!!!
Cerības uz labamsam sacensībam un demokratisko tiesašanu!!!
Jevgenijs
LAt161

Valdis teica...

Ar "single" es domāju sekojošo - braucēji tiek sadalīti pa 4, divi uzvarētāji iet tālāk, zaudētēji izstājas. Ir divi fināli - lielais un mazais, vai fināls un looseru fināls.
"Double" paredz, ka, lai izstātos, ir jāzaudē divas reizes un teorētiski pat vienreiz zaudējot var izcīnīt uzvaru visos mačos.
Bet Tevis aprakstītais tīkla princips arī ir interesants. Sanāk, ka katrs dalībnieks ir sacenties ar jebkuru citu dalībnieku. Pie neliela skaita dalībnieku tas varētu būt interesanti.

Anonīms teica...

Tikla sistēma butu visgodīgāka kas izslēdz gadījuma faktoru.
Domāju ka musu apstakļos tas butu viena no labākām un vienkāršākajam sistēmam.
JEVGENIJS

LAT 1661 teica...

Nākam trešdien, 19.03.08. noskaidrosies vai mūs atbalstīs Radio SWH.

LAT 1661 teica...

Šodien mūs piekrita atbalstīt arī žurnāls FHM!

Anonīms teica...

Atbalstītāju skatos, ka netrūkst! tas priecē. ceru, arī ka dalībnieki būs! lai izdodas!

LAT 1661 teica...

Paldies par novēlējumu! Domāju, ka dalībnieku netrūks. Tagad tikai jāizcīna galveno atbalstītāju uzmanība un tad arī pašas sacensības izdosies sarīkot godam.

LAT 1661 teica...

Šodien mūs informatīvi atbalstīt piekrita arī Radio SWH. Tas ir patiešām patīkami! Vēljoprojām gaidām informāciju no galvenajiem sacensību atbalstītājiem.

Valdis teica...

Super!!!

Anonīms teica...

kas tad ir "galvenie sacensību atbalstītaji" ???? Cik sapratu tad "Piekraste" ir rīkotaji un līdz ar to arī galvenie sponsori!!!!???? Vismaz līdz šim visos pašmāju organizētajos mačos tā bija pierasts - piem. ja sacensības organizē "Burusports" tad arī viņi ir galvenie sponsori!!! Arī kaimiņvalstīs un "plašajā Pasaulē" tā ir pieņemts un visiem saprotams!!!????
Janis
lat251

Valdis teica...

Tā nu gan nav. Varbūt ne visām, bet daudzām Latvijas sacensībām tiek piesaistīti vien vai otra veida atbalstītāji no malas. Vienu gadu pat Mercedes reklamējās Burusports posmā Pumpuros, sacensības atbalsta arī pašvaldības, kuru teritorijā tās notiek, Hansabankas kauss jau arī tā saucas ne jau tikai labskanīguma pēc. Tā ka atbalstītāji "no malas" būs, lai mači sanākti godam. Bet "Piekraste" ir un paliek organizatori.

LAT 1661 teica...

:) jau atkal uz kašķi velk?!... Pamēģini Jāni uztaisīt vienreiz mačus pats uz savu iniciatīvu. Pamēģini ar kādu vienoties par vismaz kaut kādu atbalstīšanu. Tad jau gan arī tu dzirdēsi kā S-pro un citi "veikali" no bagažnieka/pusnelegāli trigo inventāru.
Galvenie atbalstītāji būs tie, kas ziedos visvairāk līdzekļu. Ja neviens cits tomēr neatradīsies, tad galvenais atbalstītājs būs Piekraste.
Un vispār, man ir vienagla kādu karogu virs galvas plivināt. Bet tā nu ir sanācis, ka tas ir Piekrastes karogs, zem kura, starp citu stāvi arī tu!

Anonīms teica...

ha, ha, ha... uzvilkāties... to: Valdis - paldies, visu sapratu no Tevis teiktā - bet visi minētie gadījumi (varianti) ir tādi ka GALVENAIS organizators ir piem. Burusports un piesaistītais (vai nu kā info vai balvu fondam) sponsors ir piem. Mercedes vai kāds žurnāls...mans jautājums jau bija tieši arī uzdots KAS IR GALVENAIS (par ko Māris minēja savā komentā)??? Jo cik sapratu tad galvenais ir Piekraste -tad kāpēc tiek meklēts vēl kāds Galvenais!!!??? Hansabanku organizē piem LVA un nosaukums ir Hansabankas kauss tāpēc ka Hansabanka sponsorē balvas, u.c. izmaksas.... ja balstītos uz tādu shēmu tad paredzētie wave mači būtu jānosauc piem. par RIMI kauss (ja Rimi būtu galvenais sponsors), ... ja tāda ir shēma tad jautājumu vairāk nav!!! Paldies!! Visu esmu sapratis!!!
To: lat1661 - piedod bet lielākoties nesapratu neko no tā ko Tu centies pateikt ar savu komentu!!!! kāds sakars veikaliem un karogiem ar manu jautājumu??? Nevienā teikumā neesmu apšaubījis darbu ko jūs veicat lai notiktu šie mači!!! Par Galveno oragnizētāju man kļuva skaidrs!!!
Peace un Aloha un Priecīgas Lieldienas visiem!!!!
janka

Valdis teica...

Peace. Izskatās, ka vienīgās domstarpības ir tikai par definīcijām. Mēs meklējam sponsoru, kurš būtu gatavs nosegt lielāko daļu izmaksu, par to piedāvājot diezgan labu paketi. Plus, protams, informatīvie sponsori, kas jau lielā mērā ir sarunāti. Paldies par to Minkānam. :)